Ofertă pentru şomeri. Finlanda are 40 de locuri de muncă disponibile la cules zmeură şi căpşuni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Călărăşenii care doresc să lucreze în străinătate au ocazia să opteze pentru unul dintre cele 40 de locuri de muncă în Finlanda la cules de căpşuni, zmeură, fructe de pădure, mazăre şi cartofi. Durata contractului este din iunie-iulie până în septembrie, de la 2 la 6 săptămâni, 40 ore pe săptămână, cu posibilitatea de a lucra ore suplimentare.

Angajatorii oferă cazare şi masă contra cost. Pentru a accesa un astfel de post, candidaţii trebuie să aibă minimum 18 ani, să mai fi lucrat în sectorul agricol şi să vorbească limba engleză. „Persoanele interesate să participe la preselecţia ce va avea loc în această lună sunt rugate să se prezinte la sediul AJOFM Călăraşi în vederea înscrierii în baza de date EURES sau pentru reactualizarea datelor existente în bază“, a precizat Simona Donciu, purtător de cuvânt al AJOFM Călăraşi.

Ce acte vă trebuie

Ca să fie înregistraţi în baza de date a instituţiei, şomerii călărăşeni trebuie să se prezinte cu un dosar care să conţină următoarele documente: copie BI/CI cu valabilitate de minimum 6 luni, CV model EUROPASS în limba română şi engleză, cazierul judiciar în original care să ateste că solicitantul nu are antecedente penale (termen de valabilitate şase luni), adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea apt pentru muncă. Relaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0242.315.798. Persoană de contact, consilier EURES Simona Donciu.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite