GALERIE FOTO Cât costă brazii de Crăciun. Vezi aici oferta de pe piaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marfa nu are căutare
Marfa nu are căutare

În acest an, preţul unui brad de Crăciun porneşte de la 50 de lei şi ajunge la câteva sute de lei la Călăraşi. Brazii argintii în ghiveci costă 800 de lei, iar ceilaţi au preţuri cuprinse între 120 şi 350 de lei. Comercianţii spun că oamenii nu se îngrămădesc la cumpărat, ci doar angajaţii instituţiilor le-au făcut vânzare.

Toată marfa este din import, adusă din Danemarca. „ Brazii româneşti sunt mai ieftini, dar, deocamdată, nu avem“, spune unul dintre vânzătorii din Piaţa Big, singurul loc, de altfel, unde se găsesc brazi. Oferta este generoasă şi are preţuri pe măsură: un brad de 1-1,5 metri costă 120 de lei, în timp ce unul de 3 metri ajunge lejer la 350 de lei. Oamenii vin, se uită şi trec mai departe.

Oferta din piaţa Big

VEZI AICI OFERTA

Vânzare slabă

Comercianţii speră ca vânzarea să se anime săptămâna viitoare, în apropierea datei de 25 decembrie. „ Am mai vândut din ei, însă puţini. Pentru cei care nu dispun de mai mulţi bani, avem şi crenguţe care se vând cu 5 lei“, precizează unul dintre comercianţi. Nici molizii care sunt cei mai ieftini, 50 de lei bucata, nu au avut mare căutare. La magazin, clienţii pot să opteze pentru brazi mai ieftini. Un brad natural, cu înălţimea între 1.80-2,20 metri costă 80 de lei, iar unul în ghiveci se vinde cu 50 de lei. Cei artificiali au preţuri care pornesc de la 55 de lei şi ajung la 220 de lei.

Citiţi mai multe amănunte în cotidianul „Adevărul“ de astăzi, ediţia de Muntenia !

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite