GALERIE FOTO Nuntă în spatele blocului UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un locatar care locuieşte pe strada Băraganului a sunat la redacţia săptămânalului ADS Călăraşi spunându-şi nemulţumirea că în spatele blocului K18, unde locuieşte este organizată o nuntă.

UPDATE ora 20.34 O trasură cu ponei a sosit la nuntă pentru a-i plimba pe cei mici. În timp ce nuntaţii dansează pe ritmuri de manele, copiii se plimbă cu trăsurica trasă de ponei.

image

UPDATE ora 20.23 S-a oprit ploaia, iar nuntaşii au reînceput petrecerea. Muzica răsună în tot cartierul, iar dedicaţiile curg „fără număr“. Deşi locatarii blocurilor din apropiere sperau că s-a terminat gălăgia, nici ploaia şi nici poliţiştii nu au putut să împiedice desfăşurarea nunţii.

UPDATE ora 20.10  Un echipaj de poliţie a sosit la faţa locului şi i-a luat la întrebări pe cei care îşi amplasaseră tarabe mai ceva ca la bâlci. Dacă de poliţişti nu s-au sinchisit prea tare, în momentul când a început ploaia torenţială, rromii s-au împrăştiat rapid.

„În spatele blocului este organizată o nuntă. Sunt tarabe înşirate ca la bâlci, maşini, limuzine şi e multă gălăgie. Nimeni nu face nimic în privinţa asta“, a spus unul dintre locatari, fiind foarte supărat. Deşi nu au voie să organizeze şi să întrerupă circulaţia, cetăţenii de etnie rromă nu pot fi opriţi. „Nu au voie să organizeze în stradă aşa ceva. O să trimitem un echIpaj la faţa locului să ia măsuri“, a declarat Mihaela Stan, purtător de cuvânt IPJ.

 

image
image
image

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite