Călăraşi: Organizatorii unei nunţi în stradă, cercetaţi penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circulaţia pe strada Mihai Bravu din Olteniţa a fost blocată de organizatorii unei nunţi „în plină stradă“. Nuntaşii petreceau fără nicio problemă în mijocul străzii.

În timpul unor activităţi operative desfăşurate pe raza Municipiului Olteniţa pentru prevenirea furturilor din autovehicule, în seara de 22 mai 2011, ora 19.00, poliţişti şi jandarmi s-au sesizat din oficiu despre faptul că pe Strada Mihai Bravu circulaţia vehiculelor este blocată de mai multe persoane.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că aproximativ 100 – 150 de persoane participă la o nuntă organizată de Victor P., de 57 ani, din Municipiul Olteniţa, care a amplasat instrumentele şi aparatura formaţiei muzicale pe trotuarul arterei rutiere, iar invitaţii dansau pe partea carosabilă. Acesta a declarat verbal poliţiştilor că nu deţine nicio autorizare de blocare a drumului public şi i s-a solicitat să elibereze de urgenţă artera rutieră.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de blocarea cu intenţie a drumului public, conform prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.



Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite