Călăraşi: Nuntă la super ofertă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un pachet care include buchetele de naşă şi mireasă, lumânările de cununie, decorurile pentru maşina miresei, ale localului şi balonul Jumbo costă doar 990 de lei. Viitorii însurăţei pot profita de reducere doar în luna aprilie.

Deoarece bugetul este limitat în această, majoritatea tinerilor care fac pasul cel mare se uită de două ori înaintea achiziţionării oricărui obiect necesar pentru cununie. Aceştia au ocazia în luna aprilie să opteze pentru  pachetul „Nunta de criză“ care  costă doar 990 lei. În plus, tinerii nu sunt obligaţi să plătească acum decât un mic avans, restul achitându-l înaintea nunţii.

image

Tinerii care vor să se căsătorească spun că este într-adevăr o oportunitate şi se gândesc să o ia în calcul.  Daniela Ene (21 de ani) se va căsători în luna octombrie şi a venit să vadă ce conţine oferta. „Mi-au plăcut foarte mult aranjamentele de la florărie şi buchetele. Mă gândesc dacă să optez sau nu pentru aceasta sau pentru alte flori deosebite“, spune  tânăra. Administratorii florăriei care a venit cu oferta spun că au avut deja numeroase cupluri care s-au interesat de ofertă şi au fost mulţumiţi de faptul că fac economii consistente. 

Economie de 500 de lei

Cei semnează contractul pentru achiziţionarea buchetelor pentru mireasă şi naşă, a aranjamentelor florale pentru masă şi maşina miresei, a lumânărilor, a balonului Jumbo  şi a altor lucruri ce nu pot lipsi de la o nuntă, luna aceasta, vor face o economie de 500 de lei.

„În această perioadă dificilă din punct de vedere financiar, tinerii care se căsătoresc şi cei care acceptă să le fie naşi sunt încadraţi în categoria persoanelor curajoase. Cheltuielile cu organizarea unei nunţi sunt într-adevăr greu de suportat pentru unele familii, de aceea am decis să îi sprijinim prin acest pachet“, a declarat Marcela Popescu, asociat al Florăriei Momenti Felici, cea care a venit cu ideea reducerilor.

Gerberă şi crizantemă Olanda

Pachetul „Nunta de criză“ cuprinde buchetele pentru mireasă şi naşă, lumânările de cununie, decoraţiunile necesare pentru maşina miresei (aranjamentul floral şi fundiţe tul), 10 aranjamente florale pentru decorarea  meselor din local şi balonul Jumbo şi 7 cocarde pentru mire, naşi şi socri costă 990 de lei.

Florile din care vor fi alcătuite buchetele de mireasă, aranjamentele florale şi decoraţiunile lumânărilor sunt gerberă şi crizantemă Olanda. Lumânările sunt scurte şi vor fi ornate cu flori. Balonul Jumbo pentru Valsul Mirilor are în interior 120 de balonaşe şi petale de flori. Cele zece aranjamente pentru decorarea meselor restaurantului nu sunt pe support, ci joase. Nuanţele florilor sunt la alegerea mirilor.

Citiţi mai multe despre acest subiect în ediţia de azi a cotidinului „Adevărul de Seară“ Călăraşi.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite