Minoră gravidă în 3 luni, la un pas de moarte. Fata a fugit de acasă, fiind găsită inconştientă pe câmp, cu venele tăiate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia cercetează şoferii care au provocat accidentele
Poliţia cercetează şoferii care au provocat accidentele

O minoră gravidă în trei luni a fost găsită inconştientă pe câmp, în apropierea unui canal de irigaţii din comuna Perişoru, după un scandal-monstru cu mama sa. Adolescenta a fugit de acasă, duminică noapte, şi a încercat să-şi pună capăt zilelor, deoarece îi mărturisise mamei sale că aşteaptă un copil. 

Când a aflat grozăvia, femeia a început să-şi dojenească fiica, însă discuţia avut urmări cât se poate de grave. Luni dimineaţă, pe 10 septembrie, nu a mai găsit-o pe adolescentă în camera sa.  Fereastra era spartă, iar în dormitorul tinerei s-a descoperit o bluză cu pete de culoare brun-roşcat ce păreau a fi sânge. Speriată că fata ar fi putut păţi ceva, Veronica P., în vârstă de 43 de ani, s-a dus într-un suflet la Poliţie. Ea le-a povestit oamenilor legii cum fiica sa, în vârstă de 17 ani, i-a spus duminică seară că este însărcinată, tatăl copilului fiind un tânăr în vârstă de 16 ani. Discuţia a degenerat într-un scandal, iar noaptea minora a pus la cale un plan. A fugit de acasă şi a vrut să-şi ia zilele, secţionându-şi venele. Aşa a fost găsit luni dimineaţă de un cioban care se afla cu turma de animale la păscut. Ionela T. a fost descoperită pe câmp, lângă un canal de irigaţii, în stare de inconştienţă. Fata avea leziuni pe braţe, după ce se tăiase cu un cuţit, încercând să-şi ia viaţa. Ea a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Călăraşi pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, în prezent fiind în afara oricărui pericol. Poliţia a deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor producerii incidentului.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite