Adolescent de 15 ani, spaima comunei Fundulea. Băiatul a fost arestat pentru 8 furturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un minor din comuna Fundulea a fost arestat preventiv pentru 15 zile, după ce oamenii legii au probat că, alături de alţi adolescenţi, a comis opt furturi. Gaşca de hoţi a dat lovituri în gospodării, dar şi pe câmp.

Anchetatorii l-au reţinit pe 21 decembrie 2011 pe Emanuel V., în vârstă de 15 ani, suspect de furt calificat. Băiatul a fost prezentat, miercuri, instanţei de judecată care a decis eliberarea unui mandat de arestare pentru 15 zile pe numele minorului. Oamenii legii spun că adolescentul este cercetat pentru săvârşirea a opt infracţiuni de furt calificat şi tentativă de furt. Acesta, împreună cu alţi minori, au furat bunuri din gospodării, din anexe, dar şi cereale de pe câmp aparţinând mai multor cetăţeni din Fundulea.

S-a recuperat 50% din pagubă

Din paguba de 6.800 de lei, poliţiştii au reuşit recuperarea a peste 50 %, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor. Judecătoria Lehliu-Gară a emis la 21 decembrie 2011, mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 15 zile pe numele adolescentului. El a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite