Transportul de persoane, lăsat la voia întâmplării. Vezi aici neregulile descoperite pe trasee

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă Adevărul
Arhivă Adevărul

Niciun microbuz sau autobuz care circulă în judeţul Călăraşi nu a rămas neverificat. Oamenii legii au demarat o acţiune în forţă, în luna noiembrie, pentru a descoperi ilegalităţile care se comit pe linia transportului rutier public.

Aşa cum era de aşteptat, în urma controalelor efectuate, poliţiştii au constatat o serie de încălcări ale normelor rutiere şi ale celor referitoare la legalitatea transporturilor. Cele mai grave dintre ele se referă la microbuzele care au montate un număr mai mare de scaune decât cele menţionate în certificatul de înmatriculare. Pentru aceste deficienţe, au fost aplicate 6 sanţiuni contravenţionale şi au fost ridicate certificatele şi plăcuţele de înmatriculare. Mulţi dintre şoferii care efectuează curse pe drumurile din judeţ au fost prinşi că transportau călători în picioare sau că nu deţineau licenţă.

Mai multe locuri

Pe data de 9 noiembrie, pe D.N. 31, în interiorul localităţii Mânăstirea, oamenii legii l-au depistat pe şoferul unuio microbuz care efectua transport de persoane, însă avea mai multe locuri montate în autovehicul. Maşina prezenta şi defecţiuni tehnice. Microbuzul nu era dotat cu aparat tahograf, operatorul de transport fiind sancţionat cu amendă în valoare de 8.000 lei.
           


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite