Călăraşi: Trupa DeConde caută noi membri pentru lecţii de dans

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înfiinţată de doar câteva luni, trupa se bucură deja de recunoaştere.

Adolescenţii care iau lecţii de dans au fost deja invitaţi în emisiuni televizate, iar seniorii se pregătesc pentru „Mamaia Copiilor“. Trupa nou înfiinţată aşteaptă la antrenamente pe oricine este dornic de mişcare. „Nu avem criterii de selecţie. Am avut şi copii care erau aritmici, iar după câteva antrenamente au început să se mişte foarte bine. Important este să îşi dorească să danseze şi nu să stea toată ziua în faţa calculatorului“, a spus Marilena Bălan, preşedintele clubului DeConde. Copii se antrenează de patru ori pe săptămână, câte două ore şi jumătate, pentru care plătesc o cotizaţie modică de 25 de lei pe lună.

Remarcaţi de TVRM

La filmările pe care TVRM le-a avut la Călăraşi, trupa DeConde a fost remarcată şi a fost invitată să danseze la diverse emisiuni, alături de ansamblul „Vrearea armânească“. Săptămâna trecută, în timp ce se afla la TVRM, Marilena Bălan a fost invitată şi în emisiunea „Academia Copiilor“ unde a discutat despre trupă. „Ni s-a propus să participăm la următoarele ediţii ale emisiunii. Au văzut prestaţiile copiilor şi au fost încântaţi“, a precizat Bălan.

Coregrafie pentru Mamaia Copiilor

Trupa DeConde Senior a participat la preselecţia festivalului Mamaia Copiilor, alături de Denisa Pârvu şi a dansat pe melodia Loredanei Groza „Ziga Zaga“. „Cornelia Condeescu, vicepreşedinta clubului DeConde, a realizat coregrafia pentru festival şi va dansa pe scenă alături de trupă şi Denisa, în perioada 4-10 iulie“, a precizat Marilena Bălan.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Călăraşi

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite