În grafic, după a patra etapă. Dunărea Călăraşi intră în lupta pentru câştigarea locului I

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Meci tensionat împotriva celor de la Eolica Baia
Meci tensionat împotriva celor de la Eolica Baia

După primele patru etape, Dunărea Călărași a adunat 6 puncte și este pe zero în clasamentul adevărului. Putem spune că echipa este  în grafic, dar nu putem trece cu vederea faptul că formaţia călărăşeană ar fi putut avea, cu mai multă atenţie din partea jucătorilor, zece puncte.

"La Constanța, în etapa a 4-a disputată, vineri 21 septembrie, împotriva celor de la Eolica Baia, Mircea Ștefan a fost locomotiva echipei. Mijlocașul nu doar că a marcat două dintre cele 3 goluri ale formației călărășene, dar a tras echipa după el. Ștefan a jucat exact ceea ce trebuie, arătând că poate mult mai mult decât a oferit în sezonul trecut", se precizează într-un comunicat al clubului călărăşean.

Dunărea Călăraşi

Dunărea ar fi fost la doua lungimi de undă de Viitorul Axintele, liderul clasamentului general, și cu un punct deasupra celor de la CSM Focșani, adversarul din etapa următoare. Cu puțină atenție și mai multă concentrare, Dunărea nu ar fi primit gol încă din minutul 6 al partidei cu Baia. Meciul de vineri, 28 septembrie cu CSM Focșani devine decisiv. Dunărea trebuie să câștige pentru a reintra în grafic.  

 

Dunărea Călăraşi
Călăraşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite