Sărbători în linişte. 90 de poliţişti, trimişi în teren în perioada 14-16 aprilie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mascaţii, cu ochii pe ilegalităţi Foto: Arhivă Adevărul
Mascaţii, cu ochii pe ilegalităţi Foto: Arhivă Adevărul

Pentru ca liniştea sărbătorilor de Paşte să nu fie tulburată,  IPJ Călărşai trimite în teren aproximativ 90 de poliţişti. Oamenii legii vor acţiona în perioada 14 – 16 aprilie pentru asigurarea ordinii publice şi apărarea patrimoniului public şi privat, în mediul urban şi rural. În acest zile va fi intensificată patrularea în apropierea lăcaşelor de cult, acolo unde se aşteaptă participarea unui public numeros

„Aproximativ 90 de poliţişti vor acţiona zilnic, în sistem integrat, cu efective de jandarmi şi poliţişti de frontieră, fiind sprijiniţi de poliţişti de investigaţii criminale, investigarea fraudelor, poliţişti rutieri, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică pe raza judeţului Călăraşi”, a declarat inspector de poliţie Ramona Tudor, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Călăraşi.

Radare la tot pasul

Nici şoferii care în acest zile sunt tentaţi să apese la maximum pedala de accelaraţie nu vor fi scutiţi de sancţiuni. Poliţia Rutieră va fi la datorie şi va acţiona pe 13 tronsoane de drumuri naţionale de pe raza judeţului, unde se  vor utiliza, în medie, zilnic, 11 mijloace auto, cu 8 aparate radar. Vor fi luate măsuri pentru asigurarea unei prezenţe active a poliţiştilor în trafic, urmărind combaterea excesului de viteză, prevenirea accidentelor şi ambuteiajelor rutiere, fluidizarea şi controlul circulaţiei pe principalele căi de comunicaţie. „Pentru preîntâmpinarea producerii evenimentelor nedorite, la nivelul I.P.J. Călăraşi au fost constituite şi rezerve de intervenţie, care pot acţiona pentru întărirea efectivelor existente şi evitarea producerii de fapte care să tulbure ordinea şi liniştea publică”, a adăugat Ramona Tudor.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite