Călăraşi: 59 locuri de muncă peste hotare pentru şomeri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
59 de locuri de muncă sunt disponibile
59 de locuri de muncă sunt disponibile

Persoanele care doresc să muncească în străinătate pot opta pentru cele 59 de locuri de muncă vacante prin intermediul EURES. Cele mai multe joburi sunt disponibile în: Austria -32 locuri, urmată de Spania - 20 locuri, Polonia - 3 locuri, Italia - 2 locuri şi Republica Cehă  - 2 locuri.   

Pentru ocuparea celor 59 posturi, angajatorii străini solicită persoane calificate sau cu experienţă în următoarele meserii: mecanic auto, funcţionar birou, îngrijitor spaţiu verde, cercetător asociat, consultant vânzări, inginer proiectare, inginer software şi hardware, inginer calitate, inginer electronist şi şofer autocamion.

Condiţii: cunoaşterea limbilor străine

De asemenea, condiţiile minime de angajare pe aceste locuri de muncă prevăd deţinerea cunoştinţelor de  limbă germană, engleză sau italiană, nivel mediu sau avansat, în funcţie de statul respectiv şi de postul avut în vedere. 

Pentru a candida la unul din aceste posturi, persoanele interesate trebuie să  intre pe pagina EURES şi să acceseze secţiunea adresată solicitanţilor unui loc de muncă.  Înregistrarea este gratuită. Solicitantul îşi va crea un CV online, pe formatul specific de sistem şi va căuta locul de muncă dorit folosind mecanismul de căutare. Pentru a găsi un loc de muncă, doritorii pot alege o ţară, o regiune, o meserie, un tip de contract sau pot combina mai multe tipuri de criterii. Reţeaua EURES poate fi accesată la adresa de Internet www.anofm.ro/eures.





Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite