Meseria de confecţioner, cea mai căutată pe piaţa muncii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă au la dispoziţie, în aceste zile, 312 slujbe. Cele mai multe, 183 sunt pentru confecţioner, muncitor necalificat în confecţii textile, agent vânzări, lucrător comercial, bucătar, ospătar şi consilier financiar.

Alte 80 de locuri de muncă au fost comunicate Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Călăraşi de către un agent economic din Bucureşti, acesta solicitând persoane calificate în meseriile: şofer, macaragiu, buldoexcavatorist, fierar betonist şi dulgher. Pentru aceste posturi se asigură condiţii de cazare.

Prin reţeaua EURES, în această săptămână sunt disponibile 49 locuri de muncă oferite de 8 state ale UE, cele mai solicitate meserii fiind cele de stivuitorist, drujbist, medic radiolog, inginer electrician şi electrician naval. Cei interesaţi pot afla mai multe detalii despre locurile de muncă vacante la sediul AJOFM Călăraşi,  str. 13 Decembrie nr. 12, telefon 0242.316.542 sau de pe site-ul http://eures.anofm.ro/, pentru locurile de muncă din reţeaua EURES.

 


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite