Ofertă de slujbe în străinătate prin reţeaua EURES. Vezi aici unde te poţi angaja

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sunt mulţi şomeri şi puţine locuri de muncă disponibile
Sunt mulţi şomeri şi puţine locuri de muncă disponibile

Şomerii români care doresc să lucreze în străinătate au la dispozişie în această săptămână 296 locuri de muncă. Dintre acestea, cele mai multe sunt oferite de Norvegia – 250 locuri pentru ghizii turistici.

Alte 25 posturi, disponibile pentru Danemarca, vizează absolvenţii promoţiei 2010 de liceu sau facultate cu profil agricultură, horticultură, zootehnie sau medicină veterinară. În această perioadă, la mare căutare sunt inginerii. Astfel, Germania caută specialişti în domeniul transportului, inginer mecanică sau aeronautică, iar Norvegia şi Danemarca solicită ingineri  telecomunicaţii. Pentru domeniul sanitar sunt oferite 6 posturi de asistent medical în Germania şi Belgia.

Cei care au lucrat în restaurate de 5 stele ca manager sau ca personal de aşteptare au ocazia de a ocupa din nou aceste posturi în Malta. Printre facilităţile oferite de angajatorii europeni se numără: asigurare cazare sau sprijin în găsirea unei locuinţe, transport, asigurare medicală, primă de vacanţă etc. Una dintre condiţiile impuse pentru ocuparea acestor locuri de muncă o reprezintă cunoaşterea limbii germane, engleze sau, după caz, franceze.


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite