Ofertă slabă pe piaţa muncii din Călăraşi: 275 de slujbe la peste 5.800 de şomeri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nici săptămâna viitoare şomerii nu au prea multe şanse de angajare. Pentru cele peste 5.800 de persoane fără slujbă din judeţulCălărşai, angajatorii pun la dispoziţie doar 275 de locuri de muncă vacante. Oferta cea mai consistentă, 180 de posturi, este în industria confecţiilor. În industrie  sunt libere 6 locuri pentru electrician întreţinere, morar, sudor, manipulant mărfuri, operator maşină debitat

În confecţii, cele 180 de locuri sunt pentru confecţioner îmbrăcăminte, femeie de serviciu, referent resurse umane şi muncitor necalificat în confecţii textile. În alimentaţie publică sunt 6 locuri pentru  bucătar, vânzător, spălător vase. Nici construcţiile nu merg prea bine, din moment ce doar 23 de slujbe sunt disponibile. La confecţii metalice se caută inginer/subinginer prelucrări mecanice, strungar, muncitor necalificat. În comerţ nu au şanse de angajare decât 41 de persoane: director magazin, agent vânzări, agent comercial, şofer maşină de mare tonaj, manipulant mărfuri, vânzător.

De unde aflaţi mai multe detalii

În transporturi se fac angajări pentru electrician auto, mecanic auto, şef coloană auto şi dispecer. Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă(AJOFM) are libere 11 locuri de muncă pentru specializările: operator în domeniul proiectării asistate pe calculator, contabil şef, inginer construcţii hidrotehnice, inginer agronom, economist marketing, operator calculator, inginer mecanic etc.  Informaţii despre agenţii economici care au comunicat locurile de muncă vacante la AJOFM Călăraşi, precum şi despre condiţiile de ocupare a acestor posturi, se pot obţine la sediul Agenţiei Locale Călăraşi, str.13 Decembrie nr.12, la sediul Agentiei Locale Olteniţa, str.Argeşului nr.111, sau la sediul Punctului de lucru Lehliu Gară, str.Crinului 2A.





Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite