Ofertă slabă la Călăraşi. Doar 337 de slujbe pentru aproximativ 7.000 de şomeri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele mai multe locuri disponibile sunt în confecţii Foto: Arhivă Adevărul
Cele mai multe locuri disponibile sunt în confecţii Foto: Arhivă Adevărul

Cele mai multe şanse de a-şi găsi un loc de muncă, în această săptămâna, le au femeile. Angajatorii călărăşeni au disponibile 307 slujbe în industria textilă pentru confecţioner îmbrăcăminte, călcătoreasă, control calitate, şef formaţie sau muncitor necalificat, în condiţiile în care numărul şomerilor la nivelul judeţului se apropie de 7.000 de persoane.

La nivelul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă(AJOFM) din Călăraşi sunt înregistrate 337 de posture liber. În industria alimentară, doar 9 locuri sunt disponibile pentru: electrician, morar, sudor, manipulant mărfuri, strungar, lăcătuş şi operator la maşina de debitat. Alte 7 slujbe sunt libere pentru mecanic auto, vulcanizator, şofer maşină de mare tonaj şi electrician auto. Pentru cei care aspiră la un post de patiser, vânzător sau ospătar sunt disponibile doar 5 locuri.

Cui trebuie să vă adresaţi

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot prezenta, în funcţie de domiciliu, la sediul Agenţiei Locale Călăraşi, str.13 Decembrie nr.12, la sediul Agenţiei Locale Olteniţa, str. Argeşului nr.111, sau la sediul Punctului de lucru Lehliu Gară, str.Crinului 2A cu următoarele documente: acte de studii şi calificare – original; act de identitate – original şi copie;  adeverinţă medicală cu menţiunea “apt pentru muncă” sau  cu restricţii; carnetul de muncă în original – în cazul persoanelor provenite din câmpul muncii.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite