Şanse de angajare. Bursa generală a locurilor de muncă se organizează pe 27 aprilie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Au început pregătirile pentru organizarea Bursei Generale a Locurilor de Muncă, eveniment organizat în fiecare an de autorităţile călărăşene. Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă(AJOFM) va organiza pe 27 aprilie 2012, începând cu ora 9.00, bursa destinată tuturor persoanelor care se află în căutarea unui job.   

AJOFM a demarat procedurile de organizare a acestui eveniment, înştiintând persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă ce s-au prezentat la sediul Agenţiei şi transmitând invitaţii agenţilor economici din judeţ. « Precizăm faptul că participarea la această acţiune nu implică nici un fel de costuri nici pentru angajatori şi nici pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă. De asemenea, prezenţa agenţilor economici la Bursă nu este obligatorie,  dar există obligativitatea, conform legii, de a declara locurile de muncă vacante”,  aprecizat Simona Donciu, purtător de cuvânt al AJOFM Călăraşi.

Ce obligaţii au angajatorii

Angajatorii care doresc să participe la această acţiune sunt rugaţi să transmită, până la data de  20 aprilie 2012, prin fax: 0242-331693 sau e-mail: calarasi@ajofm.anofm.ro situaţia privind locurile de muncă vacante”.  Pentru această săptămână, în evidenţa AJOFM Călăraşi sunt înregistrate 79 de posturi disponibile. Dintre acestea, doar 3 sunt pentru persoanele cu studii superioare, 29 pentru nivel mediu de pregătire şi alte 47 pentru persoanele ce au şcoală generală sau profesională.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite