Job în străinătate. 2.000 de euro pe lună, leafa în Germania la bucătărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Călărăşenii care nu au o slujbă, dar deţin calificare în domeniul hotelier sau gastronomic ar putea “prinde” un loc de muncă în Germania. 60 de locuri de muncă sunt puse la dispoziţie de către străini pentru: bucătari, cameriste, ospătari, ajutor în bucătărie sau ajutor la Mc Donald s, Burger King, KFC, Vapiano, Losteria. 

Angajatorii caută persoane cu calificare profesională sau experienţă în domeniul gastronomic solicitat. Cei interesaţi trebuie să deţină cunostinte de limba germană de bază pentru personalul auxiliar şi cunoştinte extinse pentru personalul de specialitate. Experienţa profesională constituie un avantaj.  Angajarea se face pentru perioada mai-noiembrie. Timpul de lucru este de 40 de ore pe săptămână, cu posibilitatea de a efectua ore suplimentare. Salariul oferit este de 1.200-1.500 euro brut pe lună pentru personalul auxiliar şi 1.500-2.000 de euro brut pe lună pentru personalul de specialitate. Cazarea este asigurată de către angajator.

Ce acte trebuie să conţină dosarul

Cei care doresc să participle la selecţie, se pot adresa AJOFM Călăraşi pentru reactualizarea dosarului sau pentru a se înregistra în baza de date, cu următoarele documente: copie BI sau CI cu valabilitate de min. 6 luni; CV Europass în limba română şi germană; adeverinţă medicală de la medicul de familie din care să rezulte că persoana este aptă pentru muncă; cazierul judiciar în original care sa ateste că nu are antecedente penale ( termen de valabilitate 6 luni). Relaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0242.315.798. Persoană de contact: consilier EURES, Donciu Simona.


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite