FOTO Dansatoare sexy, manele şi focuri de artificii de la USL Călăraşi pentru electorat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adevărate spectacole pentru electorat, garnisite cu focuri de artificii, sâmbătă seară, cu ocazia lansării candidaturilor fraţilor Iacomi din judeţul Călăraşi. Iulian (USL) speră să mai obţină încă un mandat în fruntea oraşului Lehliu Gară, în timp ce la Dor Mărunt,  una dintre cele mai mari comune ale judeţului, fratele său, Ion(tot USL) se „bate” pentru funcţie cu actualul primar PDL Ion Niţulică.

Andreea Bălăn, însoţită de dansatoare sexy şi provocatoare, manelistul Adi de la Vâlcea, dar şi Săndel, fratele Andrei, alături de soţia sa, Aurora, au încins la maximum atmosfera. Un moment foarte apreciat de public a fost demostraţia impecabilă de dans a Andreei Bălăn, alături de Petrişor Ruge, partenerul său de la „Dansez pentru tine”. La lansarea celor doi candidaţi nu au lipsit reprezentaţii PNL şi PSD, printre care şi liderul PNL Răducu George Filipescu, preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi.

image

VEZI AICI IMAGINI DE LA PETRECERI

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Călăraşi despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla în timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite