Zilele oraşului Călăraşi debutează cu inaugurarea Sălii Polivalente

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ca să facă economie, autorităţile locale au decis să organizeze sărbătoarea oraşului Călăraşi începând cu 8 septembrie, atunci când are loc inaugurarea sălii polivalente, cu o capacitate de 1.500 de locuri, la care este aşteptat premierul Emil Boc.

Suma alocată acestui eveniment nu a fost încă stabilită, consilierii locali urmând să voteze în şedinţa din data de 31 august. Manifestările cultural-artistice vor debuta în dimineaţa zilei de 8 septembrie cu o şedinţă solemnă a Consiliului Local Călăraşi şi va continua cu lansări de carte şi vernisajul unei expoziţii de pictură. La ora 17.00 se va taia panglica la sala polivalentă, urmând ca invitaţii să asiste, o oră mai târziu, la meciul de handbal România-Serbia. Seara va fi încheiată cu un concert al lui Mihai Trăistariu.

Pe 9 septembrie este programată  „Nunta de aur“ la teatrul popular Aurel Elefterescu, un moment dedicat celor care au sărbătorit 50 de ani de căsnicie. La ora 11.00 se va juca la sala polivalentă meciul de handbal dintre Universitatea Galaţi şi CSM Triumph Călăraşi, iar seara, în parcul Dumbrava, cetăţenii vor asista la un spectacol. Pe 10 septembrie, ultima zi a manifestărilor dedicate zilelor oraşului Călăraşi, atestat documentar în urmă cu 416 ani, vor fi organizate jocuri şi concursuri pentru copii, dar şi un spectacol artistic.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite