Călăraşi: GALERIE FOTO Cade sala de sport peste cei mai buni elevi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi face parte din elita unităţilor de învăţământ, la liceu nu există o sală de sport. Vechea sală nu a mai fost reabilitată şi riscă să se prăbuşească oricând. Primăria a aprobat, anul trecut, renovarea clădirii, însă totul a rămas la stadiul de intenţie.

În timp ce în toate comunele din ţară se construiesc săli de sport enorme, pe bani publici pentru câţiva elevi, sala în care ar trebui să se facă sport este la un pas de prăbuşire.

   

image
image
image

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Deşi an de an, liceul teoretic „Mihai Eminescu“ are cele mai bune rezultate, atât la concursuri şi olimpiade, cât şi la examenul de bacalaureat, cei aproximativ 900 de elevi nu au o sală de sport unde să-şi desfăşoare orele de educaţie fizică.  Anul acesta, din cei 165 de elevi care au susţinut examenul de bacalaureat doar 11 nu au trecut probele.

„De la vechii greci am învăţat că politica înseamnă distribuirea binelui în cetate. La noi văd că politica înseamnă distribuirea banilor. Nu e o practică rea, dar banii, cică, sunt puţini. Nici asta nu e rău. Rău e că se distribuie electoral, adică discreţionar“, spune, revoltat, directorul liceului „Mihai Eminescu“, Constantin Mitră.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite