Călăraşi: Jafurile anului 2010 au rămas un mister

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sucursala băncii Piraeus a fost atacată pe 24 iunie 2010
Sucursala băncii Piraeus a fost atacată pe 24 iunie 2010

Trei dosare cu greutate, pe masa poliţiştilor. Jafurile care au zguduit oraşul anul trecut nu şi-au găsit încă rezolvarea.De la atacul asupra sălii de jocuri Bagheera s-a împlinit deja un an.

Anchetatorii îi caută şi acum pe cei care au atacat sala de jocuri Bagheera, chiar sub nasul unui poliţist comunitar. Nici hoţii de la Sucursala Băncii Piraeus, care au ameninţat casiera cu un topor şi au fugit cu 6.000 de euro nu au fost capturaţi. Şi furtul de la bijuteria, de unde două persoane au fugit cu peste 2 kilograme de aur şi argint, a rămas nerezolvat. „Dosarele se află în lucru şi până în prezent nu există nicio persoană identificată în aceste cazuri“, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Călăraşi, inspector Ramona Tudor.

S-a mers la pont?

Două persoane cu cagule şi cu mănuşi negre, înarmate cu arme de foc, au atacat, pe 17 mai 2010, cazino-ul Bagheera, infractorii reuşind, prin ameninţări, să fugă cu 15.000 lei. La acea dată, poliţiştii de la Investigaţii Criminale luaseară în considerare varianta jafului executat la pont.

Poliţiştii spuneau că li se pare ciudat faptul că gestionara a golit aparatele cu puţin timp înainte de producerea jafului., „Tânăra a ridicat banii necorespunzător din aparatele de joc, fără să închidă unitatea şi să aştepte, aşa cum era normal, efectuarea schimbului de tură. Luăm în calcul orice variantă posibilã. Atacul s-a petrecut la ora 3,35, iar manevrarea sumelor jucate la aparate s-a fãcut cu doar un sfert de orã mai devreme“, declara inspector Ramona Tudor la acea dată.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Călăraşi

Călăraşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite