Călăraşi:GALERIE FOTO Jaful armat de la sala de jocuri ar putea fi o înscenare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Atacul a avut loc miercuri seară, la ora 22.40
Atacul a avut loc miercuri seară, la ora 22.40

Un bărbat cu cagulă a atacat, miercuri seară, la ora 22,40, o sală de jocuri mecanice, aflată în apropierea Direcţiei Agricole, în zona Orizont.

Anchetatorii au deja un cerc de suspecţi şi au adus, ieri, la sediul Poliţiei mai multe persoane pentru audieri. Surse neoficiale spun că jaful ar cam fi cusut cu aţă albă. Pe camerele video din sala de jocuri a putut fi urmărit filmul atacului.

  

image
image
image

CLICK AICI PENTRU MAI MULE IMAGINI DE LA FAŢA LOCULUI

Se pare că individul nu purta chiar o cagulă, ci avea pe cap o glugă. Nici în mână nu ar fi avut un pistol, aşa cum a susţinut şefului punctului de lucru. Poliţiştii iau în calcul mai multe variante şi spun că există mai multe aspecte ce trebuie lămurite pentru a se putea pronunţa cu privire la incident.

Nu a fost rănit

Şeful punctului de lucru a fost ameninţat cu un pistol pentru a-i da infractorului toţi banii din încasări. Bărbatul nu a fost rănit pentru că s-a conformat ordinului: a scos din sertar 20.000 de lei şi i-a dat atacatorului. Poliţia face cercetări în acest caz, însă până la acest moment nu a prins pe nimeni. La momentul incidentului, în sala de jocuri de afla doar şeful punctului de lucru, Radian M. (32 de ani). Tânărul a dat declaraţii timp de mai multe ore în biroul ofiţerilor de la Serviciul de Investigaţii Criminale şi a spus, la un moment dat, că a fost lovit cu pumnii de individul necunoscut pentru a-i da mai repede banii din încasări.

Citeşte şi: Jaf armat la sucursala băncii Piraeus din Călărași

Citeşte şi: Bijuteria Silverstar, prădată în plină zi

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite