FOTO Inundaţii în Cărămidari la fiecare ploaie. Strada Ecaterina Teodoroiu, o veşnică Veneţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fie că plouă torenţial, fie că se topeşte zăpada la începutul primăverii, locuitorii din Cărămidari, unul dintre cartierele mărginaşe ale Călăraşiului, au de suferit. Nici precipitaţiile abundente de sămbătă, 19 mai, nu i-au ocolit. Grijile şi problemele au apărut imediat cu primii stropi de ploaie. Strada Ecaterina Teodoroiu a devenit o mică Veneţie, aşa cum se întâmplă de fiecare dată când vine vremea rea.

Disperaţi că apele le vor inunda gospodăriile, oamenii au apelat în disperare la pompieri să le scoată apa din curţile pline ochi. Militarii au intervenit cu motopompele pentru a scoate apa din curţile cetăţenilor.

image

Ca să arate că se implică în probleme comunităţii, Daniel Ştefan-Drăgulin, candidatul USL la Primăria Călăraşi a mers la faţa locului şi a discutat cu locuitorii din Cărămidari, promiţându-le că se va  ocupa de construirea unei reţele de canalizare în zonă. În aceeaşi situaţie se găsesc şi alte străzi din municipiu: Miron Costin, Aleea Garajului, Salcâmilor, Diaconu Coresi şi George Coşbuc. În tot oraşul, aproximativ 40% din străzi nu au canalizare unde să poată fi colectate apele uzate sau cele pluviale.

image
Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite