Călăraşi: Încep înscrierile la facultaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înscrierile la Facultatea de Management, Inginerie Economică în Agricultură şi Dezvoltare Rurală încep cu data de 12 iulie, taxa de înscriere fiind de 50 de lei.

În Călăraşi există doar două facultaţi acreditate la momentul de faţă şi anume, Facultatea de Management, Inginerie Economică în Agricultură şi Dezvoltare Rurală din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară Bucureşti şi Facultatea de Informatică aparţinând Universităţii Titu Maiorescu. 

Singura facultate de stat din Călăraşi

La Facultatea de Management, singura în acest moment de stat din Călăraşi, taxa  este de 1.950 de lei. Înscrierile se fac în perioada 12- 22 iulie. Aceasta are pentru anul universitar 2010-2011,  25 de locuri cu finanţare de la buget şi 150 locuri în regim de finanţare cu taxă, domeniul de studiu fiind „Inginerie şi Management în Agricultură“, cu specializarea „Inginerie Economică în Agricultură“. Admiterea se face pe bază de interviu și media obținută la examenul de bacalaureat. Clasificarea candidaților admiși se face după încheierea perioadei de înscriere și susținerea interviului.

Titu Maiorescu o singură specializare acreditată în 2010

Deşi anul trecut avea patru specializări, anul acesta nu mai are decât una acreditată şi anume, Facultatea de Informatică. În 2010,  taxa pentru această specializare este de 500 de euro pe anul universitar, iar cea de înscriere fiind de 70 de lei. Perioada de înscrieri a candidaţilor este  1-28 iulie.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite