GALERII FOTO Mii de călărăşeni s-au călcat în picioare la funeraliile milionarului George Naghi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Milionarul George Naghi a fost coborât în cavou, în jurul orei 17.00, în ropotele de aplauze ale mulţimii care l-a însoţit pe ultimul drum. Cu câteva minute înainte, cerul s-a înnegrit, iar câteva picături de ploaie au început să cadă. După ce a fost depus în cavou, a început să plouă torenţial.

Pe traseul cortegiul funerar, toată circulaţia a fost blocată. Incindete s-au înregistrat la biserică Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena, din Volna, unde , din cauza mulţimii, rudele milionarului abia au reuşit să pătrundă pentru a asista la slujba. Călărăşenii au ieşit pe străzi de la mic la mare pentru a asista la procesiunea de înmormântare.

image
image
image

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Un sobor format din 13 preoţi, în fruntea căruia s-a aflat preasfinţitul Vincenţiu, a oficiat slubja de înmormântare. La biserică, rudele au împărţit după datina creştină, pachete în care au pus napolitane, biscuiţi, sticle cu suc, mere, dar şi un chibrit şi lumânare. Oamenii s-au călcat în picioare pentru că cineva lansase zvonul că rudele milionarului au strecurat în pungi şi câte o bancnotă de 100 de lei.

 

image
image
image

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

image
Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite