Călăraşi: Încăierare între poliţişti şi infractori la Vasilaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii legii au fost la un pas de a fi linşaţi, azi-dimineaţă de câteva persoane pe care le-au urmărit în trafic, pe DJ 301. După ce s-au refugiat într-o locuinţă din comuna Vasilaţi, suspecţii au ieşit la atac înarmaţi cu bâte şi pietre.

Ca să-i calmeze, poliţiştii au folosit spay lacrimogen şi au tras cu arma. Azi-dimineaţă, în jurul orei 02.30, agenţii din Gălbinaşi, însoţiţi de poliţişti de frontieră au încecrat să oprească un autoturism Dacia pentru un control de rutină.
Pentru că şoferul nu s-a conformat, oamenii legii au pornit în urmărire, însă la un moment dat maşina a fost abandonată într-un şanţ, iar cei cinci pasageri au fugit în curtea locuinţei lui Alexandru C.(23 de ani), din localitate. Poliţiştii au recunoscut şoferul în persoana lui Laurenţiu C.(21 de ani), care nu posedă permis de conducere.

Înarmaţi cu bâte şi pietre

Scandalul a început atunci când din curte au ieşit Laurenţiu C., Ionuţ N. şi  Alexandru C., înarmaţi cu bâte şi care i-au ameninţat pe poliţiştii şi jandarmii aflaţi la faţa locului. Ca să-i liniştească, oamenii legii au folosit spray-ul lacrimogen şi, după somaţia legală, au tras un foc de armă în plan vertical. Suspecţii au început să arunce cu pietre, reuşind să avarieze două autospeciale din dotarea posturilor de poliţie Sohatu şi Gălbinaşi.

Patru dintre scandalagii au fost reţinuţi. Este vorba despre Ionuţ N.( 27 de  ani), din Vasilaţi, Silviu M.(19 ani), din oraşul Budeşti,  Claudiu D.(17 ani), din Bucureşti, şi Florin C.(14 ani), din Vasilaţi, care au adresat injurii poliţiştilor aflaţi la faţa locului. Laurenţiu şi Alexandru C. au reuşit să fugă de la faţa locului, fiind căutaţi în prezent în tot judeţul.


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite