Călăraşi: Infractorii care au terorizat comuna Tămădau Mare, după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nouă tineri au fost arestataţi pentru mai multe furturi.

Doi dintre suspecţi sunt după gratii de săptămâna trecută după ce au ucis un bătrân din comuna Şeinoiu. Este vorba despre Gigi Dinescu(29 de ani) şi fratele său vitreg, Radu Ticu( 18 ani). Ieri după-amiază, Judecătoria Lehliu-Gară a dispus şi arestarea pentru 29 de zile a celorlalţi 7 membri ai grupării: Georgian Ş.(22 de ani), Marian B.(26 de ani), Nicuşor I.( 20de ani), Nicolae P.(19 ani), Dumitru N.(51 de ani), Niculae G./30 de ani), toţi din comuna Tămădau Mare şi Ştefan D.( 24 de ani), din Fundulea.

14 fapte în 3 luni

Anchetatorii spun că suspecţii se fac vinovaţi de comiterea mai multor fărădelegi în perioada 17 ianuarie- 20 martie 2011. Alături de cei doi fraţi arestaţi pentru omor deosebit de grav, cei 7 tineri au săvârşit 14 infracţiuni: 10 furturi din locuinţe, 2 violări de domiciliu, o distrugere şi o profanare de morminte. „Paguba creată se ridică la 20.000 de lei, poliţiştii reuşind recuperarea a 30% din bunurile sustrase“, ne-a declarat Ramona Tudor, purtăptor de cuvânt al IPJ Călăraşi.

Crima de la Şeinoiu

Cei doi fraţi, Ticu şi Dinescu au fost arestaţi la începutul acestei săptămâni pentru tentativă de tâlhărie şi uciderea unui bătrân de 82 ani, din satul Şeinoiu, comuna Tămădău. În noaptea de 10 spre 11 martie 2011, cei doi tineri s-au năpustit în gospodăria victimei, cu intenţia de a fura vin şi alte bucuri. 

Beţi fiind, când au fost suprinşi de bătrân, cei doi au început să-l lovească în cap cu un topor, lăsându-l fără suflare. „Victima a fost găsită abia a doua zi de către fiica sa care locuieşte în Bucureşti. Bătrânul a fost descoperit decedat în propria locuinţă“, ne-a declarat Ramona Tudor,. Cei doi suspecţi au fost prinşi la o fermă aflată în construcţie din localitatea Gurbăneşti unde se ascundeau.


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite