FOTO Agresorii şoferului de camion, reţinuţi: unul are 19, celălalt 14 ani. Victima a fost bătută în cap cu un ciocan şi un cleşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhiva Adevărul
Arhiva Adevărul

Agresorii şoferului de camion, bătut cu bestalitate, miercuri dimineaţă, într-o parcare de pe Varianta Nord, din Călăraşi, şi care se zbate între viaţă şi moarte la spitalul Bagdasar din Capitală, au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore. Autorii oribilei faptei, unul în vârstă de 19 ani, celălalt de 14 ani, l-au lovit pe şofer cu un ciocan şi un cleşte în cap până când l-au lăsat într-o baltă de sânge,

În mai puţin de 24 de ore de la tâlhărie, poliţiştii au reuşit să dea de urmele agresorilor unui bărbat Slobozia. Poliţiştii de la Serviciul Investigaţii Criminale şi cei de la Intervenţie Rapidă i-au prins pe autori. Samuel A., în vârstă de 19 ani, a fost găsit la locuinţa mamei sale din comuna Spanţov, unde se refugiase după comiterea nenorocirii. Orhan M., în vârstă de 14 ani, a fost descoperit în Călăraşi.

I-au cerut o ţigară

Poliţiştii au stabilit, că cei doi, pentru a face rost de bani, l-au acostat pe şoferul de camion miercuri dimineaţă. Sub pretextul că doresc o ţigară, au bătut în geamul cabinei, în jurul orei 5.00, pe Varianta Nord unde şoferul oprise camionul pentru a se odihni.

image

Bărbatul a deschis portiera, iar atunci cei doi tineri au pătruns în cabină şi au început să-l lovească. La interogatoriu au recunoscut că l-au lovit de mai multe ori în cap cu un ciocan şu un cleşte. Când l-au umplut de sânge şi l-au lăsat inconştient, i-au furat 200 de lei şi un telefon mobil şi s-au făcut nevăzuţi.

Telefonul sustras de la şofer Foto: IPJ Călăraşi

Au comis încă o infracţiune

Victima celor doi suspecţi, care a suferit răni grave la cap(fractură cu înfundare fronto – parietală, fractură de piramidă nazală şi multiple alte plăgi la scalp) se află internată la spitalul Bagdasar Arseni, din Bucureşti, în stare foarte gravă. „Prin extinderea cercetărilor, poliţiştii au constatat că cei doi sunt suspecţi de săvârşirea, în aceeaşi noapte, a altei infracţiuni de furt calificat - sustragerea acumulatorilor de la un alt autocamion parcat tot pe strada Varianta Nord”, a precizat inspector de poliţie Ramona Tudor, purtător de cuvânt al IPJ Călăraşi. Samuel A. a fost reţinut, joi, pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, urmând să fie prezentat parchetului cu propunerea de arestare preventivă.

Citeşte şi:FOTO Un şofer de camion, bătut crunt pentru 200 de lei şi un mobil într-o parcare de pe Varianta Nord

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite