Un scurtcircuit a provocat daune de 15.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pompierii din Lehliu Gară au intervenit pentru stingerea unui incendiu provocat de un scurtcircuit  la o gospodărie din Gurbăneşti şi l-au lichidat în 60 de minute.

Două echipaje specializate de stingere din cadrul Secţiei de pompieri Lehliu Gară au fost solicitate prin apelul unic de urgenţă 112 să acţioneze ieri, ora 00.25, pe raza localităţii Gurbăneşti, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie cetăţenească, proprietate individuală, aparţinând Cătălinei L.

La sosirea echipajului de stingere,  incendiul se manifesta la nivelul bucătăriei locuinţei şi la nivelul unor anexe gospodăreşti: grajd şi magazie de lemne. Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, incendiul a izbucnit, probabil, din cauza unui scurtcircuit  produs la nivelul unui conductor electric defect şi neizolat corespunzător, care a aprins materialele plastice din imediata vecinătate, arderea extinzându-se ulterior şi la anexe.

Pompierii au acţionat pentru stingerea incendiului timp de aproximativ 60 de minute de luptă cu flăcările. În urma incendiului au ars bucătăria locuinţei, mobilierul acesteia, un aragaz, un frigider, un grajd de 15 mp şi o magazie de lemne de 12 mp, înregistrându-se pagube materiale în valoare de 15.000 de lei, pompierii militari reuşind să salveze bunuri în valoare de aproximativ 25.000 de lei.


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite