Oala uitată pe aragaz putea provoca un dezastru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat care a pus la fiert o oală cu lapte şi a uitat-o pe foc era cât pe ce să dea foc locuinţei.

Un echipaj specializat de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Călăraşi a fost solicitat prin apelul unic de urgenţă 112 să acţioneze în data de 18 iulie 2011, ora 12.35, pe raza localităţii Tonea, comuna Modelu, pe strada Prelungirea Călăraşi, la nr. 36, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuinţă, aparţinând lui Constantin I.

La sosirea echipajului de stingere,  bucătăria locuinţei era inundată cu fum dens. Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompieri la faţa locului, incendiul a izbucnit, probabil, după ce proprietarul, Constantin I., a lăsat pe aragaz  o oală din inox cu lapte şi a plecat de acasă către serviciu, ceea ce a determinat arderea oalei de inox şi degajarea unui fum foarte gros, care a fost observat de vecini.

Pompierii s-au deplasat la faţa locului cu o autospecială de capacitate mare şi au acţionat pentru stingerea incendiului  timp de aproximativ 5 minute. În urma incendiului au fost afumaţi pereţii locuinţei şi a fost deteriorată o fereastră cu structură termopan, înregistrându-se pagube materiale în valoare de 500 de lei, fiind salvate de către pompieri militari bunuri materiale în valoare de aproximativ 20.000 de lei.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite