Un Logan s-a aprins ca o torţă pe Autostrada Soarelui, după ce s-a izbit de un parapet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un autoturism Dacia Logan s-a făcut scrum, miercuri la prânz, pe Autostrada Soarelui, după ce şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei şi s-a izbit de un parapet de pe marginea drumului. Imediat, vehiculul a fost cuprins de flăcări. Circulaţia în zonă a fost oprită mai bine de jumătate de oră.

Pompierii militari din cadrul Secţiei Lehliu Gară au fost alertaţi să acţioneze pe Autostrada Soarelui, la km 44, pentru stingerea incendiului. Incidentul s-a petrecut pe raza localităţii Săruleşti, pe Autostrada Soarelui(km 44 + 300, calea I Bucureşti - Constanţa). La sosirea pompierilor, flcările cuprinseseră deja toată maşina, dar şi vegetaţia uscată din imediata apropiere pe aproximativ 200 mp.
Potrivit primelor cercetări, se pare că incendiul a izbucnit în momentul în care autoturismul Dacia Logan a intrat în coliziune violentă cu structura metalică a parapetului de pe marginea autostrăzii. Şoferul a încercat să evite un obiect căzut pe şosea dintr-o autoutilitară, însă a avut ghinionul să se izbească de parapet. În mometnul accidentului, în maşină se aflau două persoane, una dintre ele suferind leziuni uşoare în urma impactului. Victima a fost preluată de o Ambulanţă şi transportată la Spitalul Pantelimon din Capitlă, deoarece acuza dureri la cap şi torace. Pentru stingerea focului, pompierii au acţionat aproximativ 30 de minute, valoarea pagubei ridicându-se la 20.000 de lei.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite