Peste 12 milioane de lei, făcute scrum la Călăraşi în 22 de incendii înregistrate în luna iunie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii, la datorie
Pompierii, la datorie

Echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă(ISU) Călăraşi au reuşit să salveze, în luna iunie 2012, bunuri valorând 6,3 milioane lei în cele 22 de incendii izbucnite, adică o medie de 289.295 lei pe intervenţie.

La tóate aceste misiuni la care au fost solicitaţi au fost înregistrate pagube în valoare totală de 12.075.400 lei. Diferenţa între valoarea mult mai mare a bunurilor salvate precum şi a pagubelor produse comparativ cu aceeaşi perioadă a anului 2011 se datorează în principal intervenţiei la incendiul izbucnit la nava împingător sub pavilion bulgăresc pe braţul Bala. Din fericire, în timpul intervenţiilor, nicio persoană nu a fost rănită sau nu şi-a pierdut viaţa.
Obiectivele afectate de incendii au fost construcţiile de locuinţe - 7 incendii, alte obiective – 2 incendii, mijloc de transport rutier - 3 incendii, construcţii de sănătate – un incendiu, clădiri care adăpostesc procese de producţie –2 incendii, depozit – un incendiu, mijloc de transport navigabil – un incendiu, păduri- un incendiu.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite