UPDATE Agenţi de pază prinşi în flagrant când furau de la Navol Olteniţa. Poliţia i-a reţinut pe hoţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia a început o anchetă în acest caz foto arhivă
Poliţia a început o anchetă în acest caz foto arhivă

Doi agenţi de pază au fost prinşi la furat chiar la firma pe care ar fi trebuit s-o supravegheze. Poliţiştii au fost alertaţi de directorul SC Navol SA Olteniţa că doi paznici au sustras, pe 2 noiembrie, mai multe echipamente de birotică şi mobilier dintr-un depozit al societăţii.

ORA 12.15  În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au reuşit identificarea şi celui de-al treilea suspect. Este vorba despre Ionel, B.(40  de ani,) din comuna Căscioarele, Judeţul Călăraşi, care a rupt-o la fugă când a observat venirea poliţiştilor. Colegii săi de ilegalităţi, Petrică D. şi Andrei L. au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi, pe 4 noiembrie, judecătorilor cu propunere de aretare preventivă.

Pagubă de  5.000 de lei

Poliţiştii au stabilit că Petrică D.(41 de ani) şi Andrei L.(20 de ani), ambii din comuna Căscioarele, judeţul Călăraşi au sustras patru unităţi centrale de calculator, o imprimantă un video-player, două boxe audio, un filtru de cafea şi un set de ceşti de cafea, pe care le-au transportat în incinta unei hale din incinta societăţii. N-au avut noroc să plece cu marfă pentru că au fost observaţi de director care a alertat imediat Poliţia. Cei doi sunt cercetaţi acum pentru furt calificat.



Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite