Cât te costă să te îmbraci pentru iarnă. Vezi aici ce oferte au magazinele !

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clienţii, în căutarea hainelor groase
Clienţii, în căutarea hainelor groase

O raită prin magazine pentru înnoirea garderobei ne goleşte portofelele de aproximativ 350-400 de lei. Oferta de haine groase este generoasă, iar comercianţii se întrec în produse pentru a-şi atrage clienţii.

Adrian Frăţilă (26 de ani), muncitor, spune că preferă să-şi cumpere îmbrăcăminte de la magazinele cu pretenţii, unde hainele sunt de obicei mai scumpe decât de la buticurile de cartier. „Prefer să dau mai mulţi bani pe o pereche de pantaloni sau de ghete. Chiar dacă costă puţin mai mult, ştiu ca sunt de calitate. Dacă cumpăr lucruri mai ieftine, nu sunt bune de nimic“, a spus tânărul.

 Vremea rea a pus pe jar comercianţii

Odată cu schimbarea bruscă de temperatură, călărăşenii au luat cu asalt magazinele din oraş. La mare căutare sunt articolele de iarnă: geci, pulovere, ghete, cizme şi bluzoane. Comercianţii şi-au făcut stocurile din timp ca să facă faţă cererilor. Daniel Purcărea (29 de ani), administrator magazin, ne-a spus că vânzările s-au dezmorţit, semn că oamenii au bani pentru a-şi cumpăra haine. „Deocamdată au mers foarte bine vânzările. Lumea vine să-şi înnoiască garderoba pentru sezonul rece. Acum depinde de veniturile fiecăruia şi de cât de mult este dispus să plătească pentru o haină“, a declarat Daniel Purcărea.

Preţurile, pe măsura calităţii

În funcţie de calitate şi de brand, produsele sunt variate. Dacă alegem să cumpărăm de la magazinele din centrul oraşului, vom scoate bani mai multi pentru cumpărarea unui produs. Pentru un hanorac vom plăti între 55 şi 65 de lei. Gecile groase sunt la mare căutare, iar preţul oscilează între 120 şi 150 de lei, în funcţie de calitate. Pentru o pereche de blugi, clienţii vor scoate din buzunar între 75 şi 120 de lei pentru marfa care face parte din noua colecţie. Un palton costă 200 de lei, iar comercianţii i-au redus cu 20 la sută preţul pentru a-i atrage pe clienţi.

Varianta online

Ghetele şi cizmele sunt la mare căutare în aceste zile, având în vedere că vremea s-a răcit accentuat. Cristina Chiriacescu (24 de ani), broker, preferă să comande articole vestimentare pe internet, mai ales atunci când sunt reduceri. „Cred că e cel mai bine pe internet, deoarece găseşti mai multe oferte şi lucrurile sunt de calitate. De multe ori nu găseşti la noi în oraş ce poţi găsi online. Cu maximum 400 de lei cumperi haine pentru iarnă“, a spus tânăra. Doamnele îşi pot cumpăra cizme şi ghete ce variază între 60 şi 275 de lei, iar pentru pentru bărbaţi, încălţămintea de iarnă costă între 50 şi 300 de lei. La o garderobă compeltă se adaugă şi câteva accesorii. Un fular costă 17 lei, o pereche de mănuşi 15 lei, iar un fes ajunge la 25 de lei.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite