Călăraşi: GALERIE FOTO Gravida moartă înainte de naştere a ştiut ce riscă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi, iniţial, nu a recunoscut că a cerut să fie externată, familia gravidei moarte înainte de naştere, recunoaşte că aşa au stat lucrurile. Medicii de la Spitalul Judeţean au documentul semnat de pacientă, iar părinţii fetei bat în retragere.

Georgiana Constanţa Oprea(19 ani), din comuna Vlad Ţepeş, a murit pe 20 iunie 2011, sub ochii medicilor de la Spitalul Judeţean, la doar câteva ore de la internare.

image
image
image

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Vineri, pe 17 iunie 2011, după ce fusese ţinută sub supraveghere două zile, a cerut să plece din spital. Tânăra a scris cu mâna ei şi a semnat următorul text: „ Solicit externarea la cerere contrar avizului medical. Menţionez că îmi asum, pe propria răspundere, riscurile care mi s-au expus“. Managerul Spitalului, dr. Victor Verinceanu spune că tânăra a plecat fără dureri de burtă din spital şi că analizele nu indicau nimic suspect. Aceasta este explicaţia pentru care s-a trecut în biletul de externare , vindecat, la diagnostic. Georgiana Constanaţa Oprea a murit pe 20 iunie, înainte de a-i fi făcută cezariana, după ce, cu trei zile, înainte fusese internată în spital şi nu i se descoperise nicio boală fatală.

Călăraşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite