UPDATE Fostul prefect de Călăraşi, Lilian Onescu, a rămas fără maşină. Autoturismul pe care îl împrumutase, furat ziua în amiaza mare!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Se fură ca-n codru la Călăraşi! Fostul prefect, Lilian Onescu, în prezent inspector guvernamental, a trecut, marţi, 13 martie, printr-o situaţie demnă de Dosarele X. Maşina pe care o lăsase în parcarea Hotelului Călăraşi a dispărut în ceaţă. Autoturismul, împrumutat de la vărul său, a fost furat între orele 10.00 şi 12.00, timp în care Onescu s-a aflat la o şedinţă la Consiliul Judeţean(CJ) şi pentru a-i ura „L

ORA 14.15 Surse din Poliţie susţin că oamenii legii aşteaptă la dosar o serie de documente ale autoturismului pentru a-l putea pune în urmărire. Deocamdată, nu se cunoaşte proprietarul maşinii pentru că, se pare, vărul lui Lilian Onescu avea, la rândul său, maşina de la o altă persoană. "Din aproape în aproape vom afla cui aparţine maşina şi de la cine fusese împrumutată exact. Luăm în calcul orice ipoteză de lucru, inclusiv refacerea traseului de la Bucureşti la Călăraşi. Încercăm să găsim o persoană care să fi văzut maşina în trafic", susţin surse judiciare.

A dispărut din parcarea Hotelului Călăraşi

Incidentul a fost reclamat la Poliţie în jurul orei 12.30. „Dosarul se află în lucru la Biroul de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Călăraşi şi se fac verificări pentru găsirea acestuia. Cel care ne-a sesizat furtul a fost audiat şi aşteptăm să aducă mai multe documente ale maşinii pentru a afla datele de identificare”, a declarat inspector de poliţie Ramona Tudor, purtător de cuvânt al IPJ Călăraşi. Poliţiştii au deschis deja o anchetă pentrru comiterea infracţiunii de furt şi au fost demarate cercetările pentru recuperarea autoturismului un Fiat Punto, de culoare albă, înmatriculat în Franţa. Lilian Onescu, care între timp a renunţat la numele Ostropel pe care îl avea, a fost prefect de Călăraşi înainte de anul 2008.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite