FOTO Atac la trenul cu deşeuri metalice. Un bărbat, prins de jandarmi când fura peste 4 tone de fier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deşeurile au fost furate dintr-un tren Foto: IJJ Călăraşi
Deşeurile au fost furate dintr-un tren Foto: IJJ Călăraşi

Când se pregătea să plece cu maşina încărcată cu deşeuri furate, un călărăşean a dat nas în nas cu o patrulă de jandarmi. Bărbatul a fost prins în staţia CFR Călăraşi Nord cu o dubiţă ticsită cu fier furat dintr-o garnitură de tren staţionată în zonă. Oamenii legii au descoperit în maşina hoţului peste 4 tone de marfă.

Un echipaj din cadrul Jandarmeriei Călăraşi care patrula în zona gării a observat, în urmă cu două nopţi, o maşină suspectă în zonă. La faţa locului, într-adevăr, jandarmii au descoperit un bărbat care se pregătea să plece cu o maşină plină cu deşeuri furate. El reuşise să încarce de unul singur nici mai mult, nici mai puţin de 4.260 kilograme de fier vechi.

Deşeuri furate

Suspectul, George C., de 27 de ani, a declarat nonşalant că a sustras marfa dintr-o garnitură de tren staţionată în Staţia C.F.R. – Călăraşi Nord. Bărbatului i-au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, dosarul fiind înaintat poliţiştilor pentru continuarea anchetei.

Marfa a fost sustrasă dintr-un tren
Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite