Hoţii de componente CFR din Dor Mărunt, cu mascaţii la usă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şase persoane din comuna Dor Mărunt s-au trezit, joi, cu mascaţii la uşă. Descinderile au vizat mai multe persoane suspecte de furt de componente de cale ferată. Poliţiştii de la Serviciul Transporturi spun că cei în cauză ar fi furat relee şi bobine de jonată din instalaţiile de semnalizare CFR.

Locuinţele lui  Constantin B.(56 de ani), Stelică I.(17 ani), Cristian S.(25 de ani),  Florian A.(42 de ani), Ionuţ, I.(30 ani) şi Florin I.(20 de ani) u fost luat cu asalt de zeci de poliţişti, aflaţi pe urmele componentelor furate. La domiciliul lui Florian A. au fost găsite 12 traverse din lemn şi din beton tip CFR, 9,6 m cablu electric cu 4 fire din aluminiu, aproximativ 500 m geotextil folosit la izolaţia infrastructurii din piatră CFR, un colac din sârmă, fier-beton zincat în lungime de 16,40 m.

Au furat şi gardul de protecţie de pe A2

De asemenea, poliţiştii au mai descoperit 2 colaci din platbandă metalică zincată, în lungime totală de 29,40 m, un cărucior metalic şi 26 stâlpi metalici zincaţi specifici gardului de protecţie de pe autostrada A2.Poliţiştii urmează să stabilească d eunde provin bunurile şi să ia măsurile legale împotriva celor şase persoane pe numele cărora au fost deschise dosare penale pentru furturi de cabluri electrice, componente ale instalaţiilor de semnalizare şi dirijare feroviară, cât şi altor bunuri din infrastructura feroviară.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite