FOTO La furat cu excavatorul şi un camion. Nouă bărbaţi, prinşi la Ulmu când tăiau o conductă aparţinând ANIF

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Terenul a fost decopertat cu un excavator Foto: IPJ Călăraşi
Terenul a fost decopertat cu un excavator Foto: IPJ Călăraşi

Nouă bărbaţi au fost prinşi pe raza comunei  Ulmu în timp ce tăiau o conductă metalică. Suspecţii s-au dus pregătiţi cu un buldoexcavator şi un camion pentru a putea să transporte ţevile. N-au avut prea mult noroc pentru că au fost prinşi de poliţişti chiar în momentul în care operau.

Secţia de Poliţie Rurală Grădiştea a fost sesizată, marţi seară, în jurul orei 19.00, despre isprava ce se petrecea la Ulmu. Maii multe persoane fuseseră văzute cum decopertează terenul şi sustrag o conductă. Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au stabilit că cei nouă bărbaţi se află la staţia aparţinând A.N.I.F. Călăraşi, situată la aproximativ 1200 m de D.J. 304. Pentru a fura conducta, suspecţii au decopertat decopertat terenul cu ajutorul unui  buldo-excavator, apoi au tăiat ţeava principală în 8 bucăţi a câte 10 m fiecare, pe care urmau să le încarce într-un camion cu semiremorcă.

O parte din conducta furată Foto: IPJ Călăraşi

Dosare penale pentru suspecţi

Florin N., de 23 ani, Andi Z., de 28 ani, Vasile A., de 38 ani, toţi din Olteniţa, Silviu N., de 32 ani, Costel N., de 20 ani, Nicolae N., de 45 ani, toţi din oraşul Budeşti, Constantin N., de 53 ani, din oraşul Balş, judeţul Olt, Gabriel A., de 34 ani, din oraşul Chitila, judeţul Ilfov, şi Matei Ş., de 58 ani, din oraşul Ianca, judeţul Brăila, au reuşit să încarce într-un autocamion două bucăţi din conducta tăiată. Poliţiştii au întocmit acte premergătoare sub aspectul infracţiunii de furt calificat şi au luat măsura indisponibilizării pentru continuarea cercetărilor a buldo-excavatorului şi autocamionul.

Hoţii au venit la furat cu un camion Foto: IPJ Călăraşi
Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite