Călăraşi: 7 tone de şină de cale ferată, furate de la Săruleşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de la transporturi feroviare au identificat un bărbat din localitatea Săruleşti, care a sustras peste 7 tone de şină de cale ferată. Bucăţile de şină au fost transportate cu un autovehicul neînmatriculat.

Poliţişti ai Serviciului Transporturi Călăraşi au identificat un bărbat din Comuna Săruleşti, care a depozitat în apropierea locuinţei sale peste 7.000 kg de şină de cale ferată, sustrasă din cadrul Districtului L 3 Fundulea. Suspectul, care nu posedă permis de conducere, a transportat bucăţile de şină cu un autovehicul neînmatriculat.

Ieri după-amiază, în jurul orei 15:00, poliţişti de transporturi feroviare şi agenţi din cadrul Postului de Poliţie Săruleşti au prins în flagrant pe Valentin Ţ., din Comuna Săruleşti, care a depozitat în apropierea locuinţei sale 55 de bucăţi de şină de cale ferată în lungime totală de 112 m, cântărind 7.280 kg.

Din verificările efectuate, s-a constatat că acestea au fost sustrase în noaptea de 17/18 aprilie 2011 din depozitul situat în Staţia CFR Săruleşti, folosindu-se de un autovehicul marca Mercedes, neînmatriculat. Suspectul a condus maşina, fără a poseda permis de conducere.

Şina, în valoare de 3.900 lei, a fost recuperată şi predată Districtului L 3 Fundulea, cercetările fiind efectuate de poliţiştii Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Lehliu, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu poseda permis de conducere şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite