O mică avere, cheltuită de un copil de 13 ani. Minorul a furat bani şi bijuterii de peste 26.000 de lei din casa unchiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doar o parte din bani a fost recuperată Foto: Arhivă
Doar o parte din bani a fost recuperată Foto: Arhivă

Un bărbat din Chiselet s-a dus într-un suflet la Poliţie când şi-a dat seama că pe parcursul lunii iulie i-au dispărut bani şi bijuterii din locuinţă. Nicio secundă nu s-a gândit păbubitul că hoţul este o persoană apropiată care l-a jefuit constant. Mica avere, estimată la peste 26.000 de lei, fusese sustrasă chiar de nepotul victimei, un minor în vârstă de 13 ani.

Anchetatorii de la Secţia Rurală Olteniţa spun că băiatul se află pe lista principalilor suspecţi în acest furt, în urma investigaţiilor stabilindu-se fără nicio îndoială că el a furat banii şi bijuteriile. Incidentul a fost sesizat la 1 august de Mihail P.,  în vârstă de 45 ani, din comuna Chiselet, care a reclamat că, în cursul lunii iulie persoane necunoscute au sustras din locuinţa şi din maşina parcată în faţa casei bijuterii şi bani în valoare totală de aproximativ 26.600 lei. Când s-a trezit păgubitul, deja era prea târziu. Din prejudiciu nu s-a mai recuperat decât 2.900 de lei, minorul povestind cum a cheltuit banii  alături de câţiva prieteni. Poliţiştii continuă cercetările în cauză pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în comiterea faptei, urmând să fie propusă soluţie prin parchet. Oamenii legii caută posibilii complici la jaf sau persoanele care au tăinuit această infracţiune.

Călăraşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite