Călăraşi: Trei tineri recidivişti prinsi la furat au fost arestaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aceştia au fost prinşi în flagrant de poliţişti şi jandarmi, în timp ce furau dintr-o locuinţă din Curcani, fiind reţinuţi pentru 24 de ore.

În baza unor date deţinute, agenţi ai Postului de Poliţie Curcani, poliţişti din Olteniţa şi jandarmi i-au prins în flagrant, în noaptea de 10/11 mai 2011, în jurul orei 01.15, pe Ionuţ D., de 20 ani, pe Marian O., de 20 ani, şi pe Cătălin M., de 18 ani, toţi din Comuna Curcani, care sustrăgeau bunuri din locuinţa lui Elisabeta B., de 57 ani, din localitate. Cei trei ieşeau din pivniţa imobilului, cu mai multe bunuri alimentare, pe care le transportau într-un sac.

La momentul surprinderii, suspecţii au abandonat sacul şi au fugit, poliţiştii şi jandarmii reuşind să-i prindă pe Ionuţ D. şi pe Marian O. Aceştia sunt recidivişti, fiind eliberaţi din penitenciar în urmă cu câteva luni. Asupra lui Marian O. au fost găsite un patent, un lacăt şi o bucată de 80 cm de lanţ, provenind de la uşa pivniţei.
Cei trei suspecţi sunt cercetaţi şi pentru alte fapte de furt calificat, fiind reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore şi introduşi în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi. Astăzi vor fi prezentaţi Judecătoriei Olteniţa cu propunerea de arestare preventivă.


Călăraşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite