Fiica şi-a dat tatăl dispărut după 16 ani !

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce aproape două decenii nu a ştiut nimic de el, o tânără, în vârstă de 19 ani, a cerut sprijinul Poliţiei pentru a-i găsi tatăl. Bărbatul nu a mai dat niciun semn de viaţă din anul 1995 şi nimeni din familie nu ştie unde ar putea fi.

„Fata a venit la noi pentru a o ajuta să-şi găsească tatăl. Foate multe informaţii nu avem. Ne-a spus că bărbatul a locuit pe strada Plevna, iar părinţii lui au decedat în anul în care el a dispărut. Căutările vor fi multiple pentru că este destul de dificil de găsit, având în vedere că nimeni nu l-a mai văzut de atâta timp“, a declarat Ramona Tudor , purtător de cuvânt IPJ Călăraşi. Tânăra doreşte să-i fie găsit părintele pentru a-l cunoaşte. Când el a dispărut de acasă, ea avea trei ani.

Marian Stanciu (49 de ani), din Călăraşi, nu a mai luat legătura cu familia din anul 1995. După divorţul de soţia sa, nimeni nu mai ştie nimic de el. Potrivit declaraţiei fostei soţii, Marian Stanciu prezintă mai multe cicatrice pe suprafaţa corpului, ca urmare a unei autoincendieri. Pentru orice informaţii în legătură cu acestă persoană, cetăţenii sunt rugaţi să sune la 112.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite