GALERIE FOTO Moartea fetiţei ucise pe trecerea de pietoni, rămasă nepedepsită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă a ucis-o pe trecerea de pietoni pe Nicola Pilaf, Viorel Matei, şoferul vinovat, este liber . Dosarul penal se află de aproape un an la Parchetul de pe Lângă Judecătoria Călăraşi, fiind blocat din cauză că ambele părţi au solicitat expertize la Bucureşti.

În seara zilei de 23 august 2010, micuţa Nicola Pilaf (4 ani) a fost accidentată mortal, în timp ce traversa strada Prelungirea Bucureşti, alături de mama sa, Elena Pilaf. Mama fetiţei a fost rănită grav şi a fost transportată de urgenţă la Spitalul de Urgenţă Pantelimon pentru îngrijiri medicale. Şoferul a fugit imediat după ce le-a lovit pe cele două, însă, la scurt timp, s-a predat Poliţiei. Viorel Matei a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, iar la o lună de la nefericitul incident, a fost eliberat sub control judiciar de instanţă, în urma recursului formulat de cei doi apărători ai săi.

   

image
image
image

CLICK AICI PENTRU MAI MULTE POZE

Cercetat penal

Bărbatul este cercetat penal de aproape un an, pentru uciderea din culpă a Nicolei, vătămarea corporală gravă a mamei acesteia, Elena Pilaf şi părăsirea locului accidentului. „În data de 23.08.2010, în jurul orelor 20.50, acesta (n.r. Viorel Matei), în timp ce conducea autoturismul marca Hyundai cu numărul de înmatriculare CC 347 VP pe strada Prelungirea Bucureşti, din municipiul Călăraşi, pe fondul neatenţiei în conducere, a surprins şi accidentat mortal pe minora Pilaf Nicola, în vârstă de 4 ani şi pe mama acesteia, Pilaf  Elena, de 32 de ani, ambele angajate în calitate de pietoni în traversarea părţii carosabile, prin loc semnalizat cu indicatorul «trecere pentru pietoni», după care a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiei“, a declarat prim-procuror Doina Nuţu, purtător de cuvânt al Parchetului local de pe lângă Judecătoria Călăraşi.

Ce pedeapsă credeţi că merită conducătorul auto?

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite