„Cărţile copilăriei“ la Biblioteca judeţeană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În perioada 23-26 august 2011, la biblioteca judeţeană „Alexandru Odobescu“, secţia copii, între orele 9.00-16.00, este deschisă expoziţia „Cărţile copilăriei“.

În această expoziţie vor fi următoarele cărţi: „Aventurile lui Alice în Țara Minunilor” - cunoscută drept „Alice în Țara Minunilor”, reprezintă o lucrare scrisă în anul 1865 de către autorul englez Charles Lutwidge, care descrie aventurile inimaginabile ale unei fetițe pe nume Alice într-o lume fascinantă, populată de iepuri, cărți de joc și alte creaturi de poveste.

„Comoara din insulă” - este un alt volum de Robert Louis Stevenson, care ne poartă într-o lume plină de mister, populată cu personaje atipice, aflate în căutarea unei comori, poveste ale cărei dedesubturi par a fi cunoscute de un copil, Jim Hawkins. Un roman care relatează întâmplările unui băiat de cincisprezece ani, un grup de marinari și o bandă de pirați care încearcă să găsească o comoară.

„Copiii căpitanului Grant” -  roman reprezentativ al lui Jules Verne, publicat în anul 1868, descrie peripețiile unui grup plecat în căutarea căpitanului de pe nava Britannia, Harry Grant, pierdut pe mare după un naufragiu. Mesajul găsit în burta unui rechin pare a fi singurul indiciu către rezolvarea misterului. Dacă îl vor găsi sau nu pe căpitanul Grant puteți afla răsfoind paginile acestui volum şi multe altele.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite