Evidenţa Populaţiei, cu ochii pe alegători. Peste 6.700 de persoane care apar pe listele electorale permanente, verificate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Persoanele care au votat, verificate
Persoanele care au votat, verificate

Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţa Persoanelor a efectuat verificări pentru peste 6.700 de călărăşeni urmărindu-se corectitudinea cu care au fost întocmite listele electorale permanente. Verificările au dat la iveală faptul că au existat 9 cazuri de neoperare a înregistrărilor potrivit modificărilor obligatorii impuse de lege.

Autorităţile au preluat imagini și documente pentru eliberarea documentelor de identitate de la 387 de cetățeni, fiind eliberate 8 cărți de identitate provizorii și 172 de cărți de identitate.  Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţa Persoanelor deservește  aproximativ 150.000 de cetățeni din municipiul Călărași și 16 comune cu satele arondate – Al. Odobescu, Borcea, Ciocănești, Cuza Vodă, Grădiștea, Dichiseni, Independența, Jegălia, Perișoru, Roseți, Ștefan cel Mare, Ștefan Vodă, Unirea, Vâlcelele și Vlad Țepeș. De asemenea, angajaţii Primăriei au efectuat două deplasări cu stația mobilă în comunele Grădiștea și Independența pentru a prelua documentele și imaginile a două persoane în vederea punerii în legalitate în ceea ce privește actele de identitate.
 

Călăraşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite