Şeful IPJ Călăraşi, inspectorul-şef Vasile Mărgineanu, la un pas de a-şi pierde funcţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, inspectorul-şef Vasile Mărgineanu, este la un pas de a-şi pierde scaunul, după ce Ministerul Administraţiei şi Internelor a solicitat prefectului Emil Muşat, avizul pentru eliberarea din funcţie.

Adresa a sosit la Prefectura Călăraşi pe 16 decembrie şi s-a cerut avizul de eliberarea din funcţie. „Am semnat aceste documente la propunerea Consiliului de Disciplină, iar măsura de eliberarea din funcţie o dispune ministerul, dacă va considera necesar acest lucru“, a declarat Emil Muşat, prefectul judeţului Călăraşi. La Poliţie însă nu a ajuns nicio hârtie. Purtătorul de cuvânt al IPJ Călăraşi, Ramona Tudor a declarat că nu a fost nimeni înştiinţat de vreo eliberare din funcţie. „Ordinul ministrului nu a ajuns la noi. Deocamdată, domnul inspector-şef Mărgineanu este în concediu medical până pe 2 ianurie 2012. Comanda inspectoratului este asigurată de comisar-şef Nicolae Ion“, a precizat Ramona Tudor.
Se pare că eliberarea din funcţie are legătură cu neregulile descoperite în urma controlului efectuat în această toamnă la IPJ Călăraşi. Mai bine de o lună, angajaţi de la minister au verificat activitatea unităţii. Prefectul judeţului nu confirmă acest lucru, precizând că nu ştie care sunt motivele unei posibile eliberări din funcţie.


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite