Călăraşi: Cătălina Coman, adolescenta fascinată de teatru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pasiunea pentru teatru a avut-o de când era mică, iar în clasa a IX-a a avut şansa să facă parte din trupa de teatru „Trepte“. „Domnul profesor Ştefan Niţu a venit la liceu, în urmă cu trei ani şi ne-a spus că vrea înfiinţeze o trupă de teatru. După câteva zile a, mers la teatru din curiozitate“, ne-a spus Cătălina.

Elevă în clasa a XI-a la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu“, profil matematică-informatică, engleză intensiv, Cătălina se pregăteşte pentru o carieră în teatru. Pe lângă facultatea de teatru, Cătălina optează şi pentru facultatea de Drept sau Ştiinţe politice. „În primul rând am să mă înscriu la teatru, iar după aceea şi la o altă facultate. Nu sunt încă decisă pe care dintre ele să aleg. Îmi place şi avocatura , dar şi politica“, a mai adăugat tânăra. Adolescenta a interpretat un rol în piesa de teatru „Ţara lui Gufi“. „A fost ceva extraordinar, nu pot să descriu în cuvinte ce înseamnă să te urci pe scenă şi să fii aplaudat“, povesteşte fata.

Mangalia

Trupa de teatru „Trepte“ a câştigat la festivalul „Mangalia Art“ două premii întâi. Cătălina a reuşit să obţină premiul II la monolog. „Am avut emoţii, a fost o bucrie pentru mine să câştig locul II. Şi pentru trupă a fost extraordinar că am reuşit să câştigăm locul I“, a mai spus adolescenta.

O fire calmă

Cătălina spune că este foarte calmă, până intervine ceva care să o enerveze. „Sunt foarte calmă, pentru că nu îmi place să mă cert, dar în momentul în care ajung la limită mă enervez. Sunt foarte sociabilă şi îmi place să îmi fac mulţi prieteni. Sunt singură la părinţi şi probabil că din această cauză îmi place să atrag cât mai multă lume şi să îmi devină prieteni“, a adăugat tânăra.

Citiţi mai multe amănunte despre acest subiect în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Călăraşi

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite