Ceaţă la Călăraşi. Pe A2, drumarii patrulează cu 3 ATB-uri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferii sunt sfătuiţi să circule cu prudenţă
Şoferii sunt sfătuiţi să circule cu prudenţă

Deşi în judeţul Călăraşi nu a mai nins, drumarii patrulează pe autostrada Soareului cu două ATB-uri până la Feteşti şi cu unul până la Drajna. Marţi dimineaţă, pe şoselele din Călăraşi a fost emisă o atenţionare meteo de ceaţă.

La această oră, carosabilul este uscat şi nu sunt probleme de fluenţă a traficului, circulaţia autovehiculelor desfăşurându-se normal. Autorităţiţile au emis o avertizare de ceaţă pentru tot judeţul. Pe autostrada Soarelui, între Lehliu şi Brăneşti vizibilitate este redusă sub 50 şi 100 de metri, iar pe sectorul de drum cuprins între Drajna şi Feteşti, vizibilitate este redusă sub 100-150 de metri.

Poliţiştii de la Centrul Infotrafic le recomandă conducătorilor auto ca în timpul deplasărilor pe drumurile publice să folosescă luminile de întâlnire şi pe timpul zilei, să circule cu viteză redusă, adaptată permanent stării carosabilului şi condiţiilor de trafic şi să efectueze fiecare manevră doar după o atentă asigurare. În unele zone, din cauza formării poleiului, pe Autostrada Soarelui utijalele de deszăpezire au curăţat pojghiţa de gheaţă. La această oră, la Călăraşi se înregistrează minus trei grade Celsius.


Călăraşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite